Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 31 Temmuz 2014 - 16:03 Yorum: 0

Gölete giren 5 çocuğun boğulması

Batman'ın Kozluk ilçesinde gölette boğulan akraba 5 kız çocuğunun cenazesi ilçeye bağlı Kahveci köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi

Gölete giren 5 çocuğun boğulması

BATMAN (AA) - Kozluk ilçesinde gölette boğulan akraba 5 kız çocuğunun cenazesi toprağa verildi.

İlçeye bağlı Yankılı köyünde dün serinlemek için girdikleri gölette boğulan Kübra Yaman (13) ve kardeşi Sevda Yaman (11), Cansel Yaman (14) ve kardeşi Halime Yaman (13) ile kuzenleri Rozin Yaman'ın (13) cenazesi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Kayapınar Belediyesi'ne ait cenaze taşıma araçlarıyla Kahveci köyüne getirildi.

Cenazelerin araçlarından indirilmesi sırasında çocukların aileleri sinir krizi geçirdi.

Köydeki Şehy Halil Türbesinde kılınan cenaze namazının ardından 5 çocuğun cenazesi köy mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi.

Halime Yaman daha önce hayatını kaybeden Günaydın Yaman’ın yanında, Kübra Yaman ve kardeşi Sevda Yaman ile Canser Yaman ve Rozerin Yaman ise yan yana toprağa verildi.

Çocukların yakınları, 5 çocuğun bayram şekeri toplamak için evden çıktığını, eve dönmeyen çocukların merak edilmesi üzerine gölette boğulmuş olabilecekleri ihtimaliyle durumun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne (AFAD) iletildiğini söyledi.

Yakınları, olay yerine gelen AFAD ekiplerince çocukların cesetlerinin göletten çıkarıldığını ifade etti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber