Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Kasım 2014 - 13:13 Yorum: 0

Gölhisar Belediyespor yöneticilerinden, Başkan Canural'a ziyaret

BURDUR (AA) - Gölhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ramazan Canural'ı ziyaret etti.Takım hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Bülent Okunakol, Gölhisar Belediyesinde...

Gölhisar Belediyespor yöneticilerinden, Başkan Canural'a ziyaret

BURDUR (AA) - Gölhisar Belediyespor yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Ramazan Canural'ı ziyaret etti.

Takım hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Bülent Okunakol, Gölhisar Belediyesinde şimdiye kadar görev yapan tüm başkanların desteğiyle takımın ayakta kalabildiğini söyledi. Kulüplerinin ilçenin en önemli ve en büyük sosyal organizasyonları olduğunu anlatan Okunakol, şöyle konuştu:

"Gençliğimize sadece sportif yönden değil, ahlaki erdemler yönünden de bir şeyler vererek onların vatanına, milletine bağlı, bedensel ve zihinsel yönden sağlam, karakter ve seciye bakımından üstün meziyetlere sahip birer fert olarak yetişmelerine, gençliğimize bu yönde sahip çıkmaya çalışmaktayız. Bizler, faaliyetlerimizi bu mihenk üzerine oturtmaya çalışıyoruz. Kötü alışkanlıklardan kurtardığımız bir genç, bizler için büyük bir kazanç olacaktır."

Gençlere sahip çıkmanın herkesin görevi olduğunu ifade eden Başkan Canural ise belediye olarak kulübe her zaman destek vereceklerini kaydetti. 

Gölhisar Belediyespor'dan sadece başarı beklemediklerini dile getiren Canural, "Sizlerden başarının yanında, ahlaklı, dürüst ve birbirlerini seven, taraftarıyla yönetimiyle ve sporcularıyla başka rakiplerin gıpta ettiği, örnek aldığı bir topluluk olmanızı istiyorum. İnşallah sportif başarılar yanında arzuladığımız diğer faktörlere de dikkat ederek, bizlerin de övünebileceği çalışmalar içinde olunur" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber