Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:53 İstanbul’da sabah saatlerinde sağanak yağış etkili oldu06:47 Cemevlerinin Aydınlatma Giderlerinin Ödenmesine Dair Yönetmelik Resmi Gazet...06:11 Anayasa Mahkemesi Üyeliğine Seçme Kararı Resmi Gazete’de06:10 Kurtuluş Savaşı’nda hizmetleri tespit edilen gazilerin mirasçılarına “İstik...05:56 Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete’de03:39 Aksaray’da nefes kesen polis-hırsız kovalamacası kamerada02:31 Direksiyon hakimiyeti kaybeden otomobil sürücüsü aydınlatma direğine çarptı...02:12 Para vermeyen annesini benzin dökerek yakan şahıs tutuklandı02:01 Bursa’da 500 polisle ’huzur’ uygulaması: 14 kişi yakalandı01:55 Kırıkkale’de ambulans ile ticari taksi çarpıştı: 4 yaralı01:54 Frenleri tutmayan otomobil, 14 aracı biçti01:36 3 kişinin öldüğü kaza bölgesinde kamyonet ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı01:26 Dörtyol’da 3 yıl 1 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:25 İskenderun’da kasten yaralama suçundan 1 kişi tutuklandı01:24 Dörtyol’da 23 yıl 9 ay hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı01:23 Hatay’da 150 bin TL’lik çeşitli eşya çalan 2 şüpheli yakalandı01:22 Hatay’da hırsızlık olayının şüphelileri yakalandı01:21 İskenderun’da çeşitli suçlardan aranan 9 şahıs yakalandı01:16 Ankara’da seyir halindeki araç alevlere teslim oldu01:10 Feyyaz Uçar: “Teknik direktör arayışımızı 1-2 hafta içerisinde başlatacağız...
Spor 20 Ekim 2014 - 19:33 Yorum: 0

"Golleri önceden sezdim"

Fenerbahçe’ye attığı gollerle gündeme gelen Galatasaraylı Sneijder "golleri önceden sezdiğini" söyledi.

'Golleri önceden sezdim'

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasındaki derbi maçta Galatasaray’ın alanında Fenerbahçe’yi 2-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı gollerle gündeme gelen Hollandalı Wesley Sneijder, 'golleri önceden sezdiğini' söyledi.

Ülkesinin en yüksek tirajlı gazetesi De Telegraaf’a konuşan Sneijder, düş kırıklığı yaşadığı Hollanda-İzlanda ulusal maçından derhal sonra derbi maçına odaklandığını dile getirdi.

İzlanda maçında oyundan alındığı için düş kırıklığı yaşadığını kaydeden Sneijder, 'Ama ulusal maçtan derhal sonra bunu unutup derbi maçına odaklandım. Bu maç taraftarlar açısından senenin maçı şekilde görülüyor ve böyle bir maçta oynamak harika' değerlendirmesinde bulundu.

Sneijder, maçın sonlarına doğru ayağına top gelince şut çekmeye karar verdiğini belirterek, 'Küçüklükte hayali kurulan bu iki dünya ölçeğindeki golden sonra stat adeta patladı. Top ayağımdan çıktığında gol olacağını bildim, kimi bunu hissedersin' dedi.

Fenerbahçe ile Galatasaray taraftarları açısından ezeli rekabette galip gelmenin her şeyden ciddi olduğunu, bunu Dirk Kuyt’un da teyit edilebileceğine dikkati çeken Sneijder, maçtan sonraki neşe gösterisinin tanım edilemez olduğunu anlatım etti.

Gece yarısına kadar havai fişekler eşliğinde devam eden neşe gösterisinden fazla etkilendiğine belli eden Hollandalı yıldız, maçtan sonra kendisine gösterilen fazla fazla sevgiden ötürü boynunun incindiğini, fakat bu ilgiden şikayetçi olmadığını dile getirdi.

Sneijder, maçta vakte karşı oynayan kaleci Volkan’ı attığı gollerle doğru biçimde cezalandırdığını düşündüğünü de anlattı.

Muhabir: Yasin Yağcı

ETİKETLER: Gol , önceden , sezdim
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber