Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 13:28 Yorum: 0

Gölmarmaralı kadınlara sağlık semineri

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği "Kadın Sağlığı Semineri', Gölmarmara ile devam etti.

Gölmarmaralı kadınlara sağlık semineri

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçedeki kadınlara yönelik gerçekleştirdiği "Kadın Sağlığı Semineri', Gölmarmara ile devam etti. Ebe Gülşah Filiz tarafından verilen seminerde, Gölmarmaralı kadınlar kendi sağlıkları ve hastalıklardan korunma yöntemleri gibi konularda bilgi sahibi oldu.

Sosyal içerikli projelerle de vatandaşın daima yanında olan Manisa Büyükşehir Belediyesi, "Kadın Sağlığı" seminerleriyle 17 ilçedeki kadınlara ulaşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gölmarmaralı kadınlara yönelik de "Kadın Sağlığı" semineri düzenlendi. Gölmarmara Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde Ebe Gülşah Filiz, kadınlara, kadın hastalıklarının yanı sıra üreme, adet düzensizliği, korunma yöntemleri gibi konularda da bilgiler verdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün destekleriyle tüm ilçelerdeki kadınlara yönelik bu semineri gerçekleştirdiklerini belirten Ebe Gülşah Filiz, daha fazla kadına ulaşmanın çabasını gösterdiklerini söyledi.

Gölmarmaralı kadınlara sağlık semineri

Gölmarmaralı kadınlara sağlık semineri

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber