Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Ekim 2016 - 12:08 Yorum: 0

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı Başkan Kurt’u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile bir araya geldi.

Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı Başkan Kurt’u ziyaret etti

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Bilecik Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ile bir araya geldi.

Başkan Kurt'un makamında gerçekleşen ziyarette, Başkan Kurt bir süre Kazıcı ile sohbet etti. Kazıcı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Kurt, Kazıcı'ya Odunpazarı'nda gerçekleştirdikleri projeleri anlattı. Kadın ve çocukları mutlu bir Odunpazarı düşüncesiyle hareket ettiklerini söyleyen Başkan Kurt, vatandaşların kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için 2 buçuk yılda 10 halk merkezi yaptıklarını belirti. Başkan Kurt, "Şu anda hizmet veren Orhangazi, Emek, Vadişehir, Büyükdere ve Gökmeydan Halk Merkezlerinin yanı sıra yapımı bitmek üzere olan Erenköy, 71 Evler, Kırmızıtoprak, Karapınar ve Ihlamurkent'teki Halk Merkezleri tamamlanınca, halk merkezleri sayısı 10'a yükselecek. Merkezin hitap ettiği hedef kitle kadınlar ve çocuklardır. Bu zamana kadar yüzlerce vatandaş Halk Merkezinden faydalanarak kişisel gelişimlerine katkı sağladı" dedi.

Başkan Kurt daha sonra Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'ya da çalışmalarında başarılar diledi.

Odunpazarı Belediyesi'nin yaptığı çalışmaları takip ettiklerini söyleyen Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı ise, Başkan Kurt'a Gölpazarı'nda hayata geçirdiği çalışmaları anlattı. Kazıcı Başkan Kurt'a çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber