Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 03 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

Gölpazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Babur’a hayırlı olsun ziyareti

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yöneticileri, Gölpazarı İlçe Müdür Vekili olarak atanan Ziraat Mühendisi Mikail Babur'a hayırlı olsun...

Gölpazarı İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Babur’a hayırlı olsun ziyareti

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yöneticileri, Gölpazarı İlçe Müdür Vekili olarak atanan Ziraat Mühendisi Mikail Babur'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yapılan ziyarete İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hacı Dursun Yıldız, İl Müdür Yardımcısı Erkal Gedikli, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü Devrim Toraman, Gölpazarı İlçe Müdürlüğünde yaklaşık 10 yıldır mühendis olarak görev yaparken Gölpazarı İlçe Müdür Vekili olarak atanan Mikail Babur'a yeni görevinde başarılar dilediler. İlçenin tarımsal yapısı, araç ve personel durumu hakkında İlçe Müdürü Babur'dan brifing alan İl Müdürü Yıldız, ilçenin tarımsal sorunları ve çözüm önerilerine yönelik görüş alışverişinde bulundu. Yıldız, yeni İlçe Müdürü Mikail Babur'un başarılı olacağına inandığını, Gölpazarı ilçe olarak zirai üretimde ciddi bir potansiyele sahip olduğunu, ilçe ekibinin destekleneceğini belirterek yeni görevlerinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

İlçenin tüm personeli ile de toplantı yapan İl Müdürü Yıldız "Tarım ailesi olarak tüm fertlerin üzerine düşen görev ve sorumluluğu karşılıklı sevgi, saygı, anlayış ve hiyerarşi içerisinde kanun ve yönetmeliklere uygun çiftçimizin çıkarları doğrultusunda yerine getirmeliyiz. Bu konuda sizlere güveniyor, o alt yapıyı, azmi, samimiyeti, vatan ve millet sevgisini sizlerde görüyorum" dedi.

İlçe Müdürü Babur, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İl Müdürlüğü yöneticilerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber