Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 02 Nisan 2015 - 16:08 Yorum: 0

Gölpazarı'nda "Ben için okuyorum" etkinliği

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, Köprülü Mehmet Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Kütüphaneler Haftası nedeniyle "Ben için okuyorum" etkinliği düzenlendi

Gölpazarı'nda 'Ben için okuyorum' etkinliği

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, Köprülü Mehmet Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından, Kütüphaneler Haftası nedeniyle "Ben için okuyorum"  etkinliği düzenlendi.

Türk Dili ve Edebiyat öğretmeni Haşim Burak Metin, Belediye Çay bahçesindeki etkinlikte, deneme ve araştırmalardan yararlanmak, uygar ve kültürlü bir insan olmak için okumak gerektiğini söyledi.

Okumanın yerini hiçbir şeyin tutmayacağını, kendisini geliştirmenin yolunun okumadan geçtiğini ifade eden Metin, "Beynimizi geliştiren en önemli etkinlik kitap okumaktır. Kitaplar solmayan çiçeklerdir. Büyük, ün salmış hiçbir kitap yok ki, en az iki defa okunmadıkça, okunmuş sayılsın. Büyük bir kitabı, büyük bir adamı dinler gibi kuvvetli bir düşünce ile okuyunuz, satırlar üzerinden düşününüz" dedi.

Öğrenciler daha sonra Halk Kütüphanesinden aldıkları kitapları okudu. En çok kitap okuyan öğrenci İrem Şimşek'e ödül verildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber