Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 19 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Gölpazarı'nda "kepçe operatörlüğü" sertifika töreni

BİLECİK (AA) - Gölpazarı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince açılan "kepçe operatörlüğü" kursunu başarılıyla tamamlayan 19 kursiyere sertifikaları düzenlenen...

Gölpazarı'nda 'kepçe operatörlüğü' sertifika töreni

BİLECİK (AA) - Gölpazarı Belediyesi ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğince açılan "kepçe operatörlüğü" kursunu başarılıyla tamamlayan 19 kursiyere sertifikaları düzenlenen  törenle verildi.

Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Belediye Toplantı Salonu'ndaki sertifika töreninde, kursiyerlerden almış oldukları sertifikaların, kağıt parçası olarak kalmamasını isteyerek, kendini geliştirmek isteyen kursiyerlerin boş kaldıkları zamanlarda belediyenin iş makinesini kullanabileceklerini söyledi.

Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Acar da "Okullar hayat olsun" projesi kapsamındaki çalışmalara önem verdiklerini, hem iş istihdamı hem de meslek eğitim edindirme kursları açısından bakanlığın üzerinde durduğunu bildirdi.

Konuşmaların ardından Kazıcı, Acar, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Yıldız, Emniyet Amir Vekili Başkomiser Öner Sevük ve beraberindekiler, sertifikalarını verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber