Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 30 Mart 2015 - 17:08 Yorum: 0

Gölpazarı'nda öğrenci yararına kermes

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi ve öğrenciler yararına kermes düzenlendi.Belediye Başkanı Vedat...

Gölpazarı'nda öğrenci yararına kermes

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından, ihtiyaç sahibi ve öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, Taşhan'daki kermeste, derneklerin bu tür etkinlikleri düzenli olarak yaptıklarını belirterek, kermese desteği olan esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.

Dernek Başkanı Hasan Başar da kermesler için maddi ve manevi destek gerektiğini ifade ederek, "Burada görevli insanlar, Allah rızası için çalışıyor. Elde edilen gelir ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere faydalı olacaktır" dedi.

5 Nisan'a kadar açık kalacak kermeste, gıda ve giyecek, satışa sunuldu. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber