Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 03 Nisan 2015 - 13:43 Yorum: 0

Gölpazarı'nda öğrencilere "trafik eğitimi"

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Amirliği işbirliğinde ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi verildi.Emniyet Amirliği ve...

Gölpazarı'nda öğrencilere 'trafik eğitimi'

BİLECİK (AA) - Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Amirliği işbirliğinde ilk ve ortaokul öğrencilerine trafik eğitimi verildi.

Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığında görevli personel tarafından öğrencilere, trafik kuralları, işaretleri ve işaretçileri, yaya ve okul geçidi, kaldırım ve bisiklet kullanımı, araç içi ve dışında yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Yetkililer, öğrencilerin trafik kurallarına uygun davranış kazanmaları amacıyla kent genelinde 400 öğrenciye eğitim verildiğini bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber