Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Aralık 2018 - 13:43 Yorum: 0

Gömeç’te deveye benzeyen kaya ilgi odağı oldu

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde balıkçı denetimine çıkan Su Ürünleri Mühendisi Ömer Kazım İnce'nin fotoğrafladığı deveye benzeyen kaya ilgi odağı...

Gömeç’te deveye benzeyen kaya ilgi odağı oldu

Balıkesir'in Gömeç ilçesinde balıkçı denetimine çıkan Su Ürünleri Mühendisi Ömer Kazım İnce'nin fotoğrafladığı deveye benzeyen kaya ilgi odağı oldu. İnce, Karaağaç Mahallesi açıklarında tekne ile gezerken fotoğrafını çektiği kayanın deveyi andırdığını söyledi.

Gömeç'in Karaağaç Mahallesi açıklarında tekne ile gezerken çok sayıda fotoğraf çektiğini anlatan Ömer Kazım İnce, "Fotoğrafa baktığımda fark ettim ki kaya oluşumları belli bir açıdan bakınca deveye benziyor. Gömeç'te Atatürk kayalıkları var. Çok sayıda televizyon kanalına haber oldu. Ben de deveye benzeyen bu kayayı keşfettim. Bölgemizde deve güreşlerinin yaygın olması dolayısı ile bu kayanın ilgi çekeceğine inanıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber