Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Nisan 2015 - 12:08 Yorum: 0

Gönen Kaplıcaları A.Ş'nin Genel Kurulu

BALIKESİR (AA) - Gönen Kaplıcaları A.Ş Yönetim Kurulu, yıllık ortaklarını bilgilendirme ve sermaye artırımı yapmak için olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.Hissedarlarına bütçe...

Gönen Kaplıcaları A.Ş'nin Genel Kurulu

BALIKESİR (AA) - Gönen Kaplıcaları A.Ş Yönetim Kurulu, yıllık ortaklarını bilgilendirme ve sermaye artırımı yapmak için olağan genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Hissedarlarına bütçe ve aktif bilançolar ile 2014 yılı faaliyet raporu bilgilendirmesi yapan yönetim kurulu, yeni yönetime seçilenleri tanıttı.

Yönetim Kurulu Başkanı ve Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, işletmenin daha sağlıklı ve kaliteli hizmet vermesi adına ülkeye ve ilçeye katma değer sağlaması amacıyla yoğun bir çalışma içine girdiklerini söyledi.

Halen yenilenme yapılanma sürecinin devam ettiğini dile getiren Yakar, " Hizmet sektöründe yapılan iyi hizmet daha fazla müşteri demektir. Bunun bilincinde olan yönetim kurulumuz işletmenin bir taraftan borçlarını ödemeye çalışırken bir taraftan da gelirleri artırmak için çalışıyor" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber