Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 06 Eylül 2022 - 09:48 Yorum: 0

Gönen’de Ece Seçkin coşkusu

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında düzenlenen 14. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivalinde sahne alan Ece Seçkin; sahnede...

Gönen’de Ece Seçkin coşkusu

Balıkesir'in Gönen İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında düzenlenen 14. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivalinde sahne alan Ece Seçkin; sahnede hem coştu hem de Yıldız Meydanı dolduran Gönenlileri gönüllerince eğlendirdi.

Gönen İlçesi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılında düzenlenen 14. Ulusal Oya ve Çeyiz Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Festivalde sahne alan Ece Seçkin; meydanı dolduran on binlerce izleyiciye harika bir gece yaşattı. Hareketli parçalarını meydanı dolduranlar ile birlikte söyleyen Ece Seçkin; büyük alkış aldı.

Sanatçı Ece Seçkin hareketli parçaları ve harika sahne performansı ile gecenin ilerleyen saatlerine kadar meydanı dolduranları eğlendirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber