Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 13 Mart 2015 - 10:03 Yorum: 0

Gönül Elçileri Projesi

Artvin'de proje kapsamında sinema gösterimi gerçekleştirildi

Gönül Elçileri Projesi

ARTVİN (AA) - Artvin'de, Vali Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit koordinesinde yürütülen "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında program düzenlendi.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde düzenlenen ve Mahsun Kırmızıgül'ün “Mucize" adlı filminin izletildiği programa, Seval Kaya Cirit'in yanı sıra Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin eşi Hacer Kocatepe, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Aydın Turhan'ın eşi Gözde Turhan, Vali Yardımcısı Recep Höl'ün eşi Esra Höl, Orman Bölge Müdürlüğü Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Nedim Tuylu ile çok sayıda kadın katıldı.

Etkinliğe katılan gönül elçilerine sinema salonunun girişinde karanfil verildi.

Programın açılışında konuşan Cirit, "Gönül Elçileri" programı kapsamında özellikle yaşlı, dul ve engelli  vatandaşları ziyaret ettiklerini belirterek, "Biz onların yaşadıklarını paylaşmak üzere ziyaretlerimizi bundan sonra da devam ettireceğiz. Biliyorsunuz geçen hafta sonu Kadınlar Günü'ydü. Ülkemizde kadın olmanın zorluklarını ve şiddet gerçeğiyle göz ardı etmeden yüzleşilmesi gerektiğini en açık şekliyle gördük. Sizlerin yaşadığı ve komşunuzda yaşanan her olumsuzlukta devletimizin tüm birimleriyle yanınızda olduğumuzu buradan bir kez daha iletmek istiyorum" dedi.

Programa katılan kadınları 23 Mart'ta oluşturulacak Gönül Elçileri Hatıra Ormanı'na fidan dikimi için davet eden Cirit, "Fidanlık alanında bir kez daha buluşacağımızı ifade ederek sağlıklı bir yaşam sürmenizi temenni ediyorum" ifadesini kullandı.

Ardından Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü Eğitim Danışmanı Sosyolog Neslihan Kösem Yar, "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında bugüne kadar yapılan faaliyetlerin gösterildiği slayt sunumu gerçekleştirdi.

Program, izlenen sinema filmiyle sona erdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber