Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 12:03 Yorum: 0

"Gönül Elçileri" yüzlerce fidanı toprakla buluşturacak

ARTVİN (AA) - Vali Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit'in "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında engelli vatandaşlarla "21 - 26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı" kutlamaları çerçevesinde...

'Gönül Elçileri' yüzlerce fidanı toprakla buluşturacak

ARTVİN (AA) - Vali Kemal Cirit'in eşi Seval Kaya Cirit'in "Gönül Elçileri Projesi" kapsamında engelli vatandaşlarla "21 - 26 Mart Orman Haftası ve Ağaç Bayramı" kutlamaları çerçevesinde yüzlerce fidanı toprakla buluşturacağı belirtildi.

Cirit, söz konusu etkiliğin organizasyonu konusunda kurum amirleriyle Valilik salonunda toplantı yaptı.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Hasan Ongu, Orman Bölge Müdürlüğü Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Nedim Tuylu, Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail İnan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Oğuzhan Bayraktar ve projeyle ilgili kurumların yönetici ve çalışanları katıldı.

Toplantıda, 23 Mart tarihinde yapılması planlanan fidan dikim faaliyetiyle ilgili Tuylu, sinevizyon eşliğinde sunum yaptı.

Öte yandan proje kapsamında yarın engelli vatandaşlar ve ailelerinin Seval Kaya Cirit'in katılımıyla Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi'nde film izleyecekleri bildirildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber