Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Eylül 2016 - 11:28 Yorum: 0

“Gönül Köprüsü ile kardeşliğimizi devam ettireceğiz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şırnak'tan dönüşte Erkilet Havaalanı'nda bir değerlendirme yaptı.

“Gönül Köprüsü ile kardeşliğimizi devam ettireceğiz'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Şırnak'tan dönüşte Erkilet Havaalanı'nda bir değerlendirme yaptı. Başkan Çelik, gezinin çok verimli olduğunu belirtti ve karşılıklı ilişkilerin süreceğini dile getirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erkilet Havaalanı'na indikten sonra Şırnak heyetinde yer alan tüm katılımcılara tek tek teşekkür etti.

Geziyi değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Güneydoğu gerçeğini gördükleri bir gezinin olduğunu ve son derece verimli geçtiğini belirtti. Devletin bölgede tamamen hakim durumda olduğunu da vurgulayan Başkan Çelik, "Hamdolsun devletimiz orada tam anlamıyla hakim durumda. Halkımız devletine güveniyor. Sokaklar caddeler güven dolu, insanlar alışverişine devam ediyor. Bizim de derdimiz iki şehir arasındaki gönül köprüsü ile kardeşliğimizi devam ettirmek. İmkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız oldu ve bu yardımlar devam edecek. Çok verimli bir gezi oldu" dedi.

Geziyi değerlendiren AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de, hayırlı bir gezi olduğunu belirtti ve tüm katılımcıların bölgeye katkı sunacağını kaydetti.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, "Gönüllere hitap eden önemli ve anlamlı bir çalışmaydı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise, devletimizin şefkat elinin Güneydoğu'da olduğunu gördüklerini belirtti ve kurulan köprülerin ilişkileri artıracağını kaydetti.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da değerlendirmesinde "Buralara bizim sahip çıkmamız lazım. Kayseri olarak sahip çıkmaya devam edeceğiz" dedi.

“Gönül Köprüsü ile kardeşliğimizi devam ettireceğiz"

“Gönül Köprüsü ile kardeşliğimizi devam ettireceğiz"

“Gönül Köprüsü ile kardeşliğimizi devam ettireceğiz"

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber