Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 15:48 Yorum: 0

“Gönül Şarkıları” ayakta alkışlandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 12. si düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri Programı çerçevesinde Ayvalık Müzik...

“Gönül Şarkıları” ayakta alkışlandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 12. si düzenlenen Kültür ve Sanat Günleri Programı çerçevesinde Ayvalık Müzik Derneği'nin Türk Sanat Müziği Korosu'nun Sarımsaklı Özgürlük Meydanı'nda verdiği konser büyük ilgi gördü.

TRT Sanatçısı Bestekar Saim Gümüş'ün yönetimindeki Türk Müziği Korosu'nun verdiği müzik ziyafetinde; Ayvalık Belediye Başkan Yardımcıları Gökay Bacan ve Figen Güren'in yanı sıra Ayvalık Belediyesi'nin CHP'li Belediye Meclis Üyesi Fahri Güren izleyicilerin arasında yer aldı.

Türk Sanat Müziğinin kulaklara aşiyan olan Hicaz eserlerin yer aldığı konser programının ilk bölümünde solistler; İsmail Gülen, Meziyet Erkan Gürel, Fatma Çiftçi, Ferhan Bozok, Gamze Erkan seslendirdikleri şarkılarla ilgi topladı. Koroyu yöneten Şef Saim Gümüş, ünlü bestakar Selahattin İçli'nin "Bir Sabah Bakacaksın ki" şiir ve şarkısını seslendirerek izleyicilerden alkış aldı.

İkinci bölümünde Rast, Nihavent ve Buselik makamındaki eserlerin yer aldığı konserde, solistler; İbrahim Demircan, Hamza Acar, Emel Sönmez, Saim Gümüş, İsmail Akar Özkök , Ferhan Bozok'un yanı sıra düette; Fatma Çiftçi ile Ömer Öner'in seslendirdiği şarkılar seslendirdi.

Konser; "Bir Başkadır Benim Memleketim" eseriyle sona erdi. Sahnedeki sanatçıların ayakta alkışlandığı konser sonrasında, protokol tarafından TRT Sanatçısı Bestekar Şef Saim Gümüş'e bir buket çiçek sunuldu.

“Gönül Şarkıları” ayakta alkışlandı

“Gönül Şarkıları” ayakta alkışlandı

“Gönül Şarkıları” ayakta alkışlandı

“Gönül Şarkıları” ayakta alkışlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber