Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Haziran 2021 - 18:53 Yorum: 0

Gönüllü genç köy çocukları için kalem topladı

VAN (İHA) – Van'ın Erciş ilçesindeki bir gönüllü, köy okullarındaki çocuklara bağışlanmak üzere Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan çıkan...

Gönüllü genç köy çocukları için kalem topladı

VAN (İHA) – Van'ın Erciş ilçesindeki bir gönüllü, köy okullarındaki çocuklara bağışlanmak üzere Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan çıkan üniversite adaylarından kalem topladı.

2 milyon 592 bin 579 adayın katıldığı 2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın son oturumu da tamamlandı. Erciş ilçesinde köy çocuklarına bağışlanmak üzere kampanya başlatan Songül Sağlam isimli gönüllü, sınavlardan çıkan üniversite adaylarından kalem, silgi ve kalemtıraş setlerini topladı. Gönüllü Songül Sağlam, kalem setlerinin boşa gitmemesi için başlattığı kampanya destek veren herkese teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber