Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 30 Nisan 2017 - 15:18 Yorum: 0

Gönüllü İtfaiye ekibi yangınlara müdahale ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesinin gönüllü itfaiye projesi kapsamında Merkeze uzak mahallelerde kurulan gönüllü itfaiye ekipleri yangınlara ilk müdahaleyi...

Gönüllü İtfaiye ekibi yangınlara müdahale ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesinin gönüllü itfaiye projesi kapsamında Merkeze uzak mahallelerde kurulan gönüllü itfaiye ekipleri yangınlara ilk müdahaleyi yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli itfaiye birimi Kızılcadağ Mahallesi ve çevresinde meydana gelebilecek yangınlara karşı gönüllü İtfaiye ekibi oluşturdu. Yangın ekibi Kızılcadağ Mahallesinde meydana gelen saman balyası yangınına hızlı bir şekilde müdahale ederek söndürdü.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli İlçe Koordinatörü Mahmut Bilgiç, "Yangın olmaması en büyük temennimiz olup olası bir yangın çıkması halinde en kısa sürede müdahale edebilmek için can ve mal kaybını önleyebilmek adına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı olarak Kızılcadağ Mahallemize o bölgedeki diğer mahallelerimizin de katkılarıyla gönüllü İtfaiye ekibi kurulmuş olup eğitimleri verilmiştir. Ekibimiz Mahallede meydana gelen saman balyası yangınına hızlı bir şekilde müdahale ederek söndürdü. Bu bölgede kurulan itfaiye yaklaşık 15 mahallemize en kısa sürede ulaşabilecek niteliktedir. Üç şoförümüz ve yaklaşık 32 gönüllü itfaiye erimiz ile istenmeyen bir yangın felaketine anında müdahale edebilecek bir ekip oluşturmuştuk" dedi.

Gönüllü İtfaiye ekibi yangınlara müdahale ediyor

Gönüllü İtfaiye ekibi yangınlara müdahale ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber