Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Gönüllü kamp liderliği eğitimi Silifke'de başladı

MERSİN (AA) – Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gençlik kamplarında görev alacak gönüllü kamp liderlerine yönelik eğitim kampının birincisi Silifke ilçesinde başladı.23...

Gönüllü kamp liderliği eğitimi Silifke'de başladı

MERSİN (AA) – Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından gençlik kamplarında görev alacak gönüllü kamp liderlerine yönelik eğitim kampının birincisi Silifke ilçesinde başladı.

23 Nisan Gençlik Kampı ile Ekonomi Bakanlığı Tesisleri'nde başlayan eğitime 300’ü bayan olmak üzere toplam 523 lider adayı katıldı.

Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Emre Kaçar, kampın açılışında yaptığı konuşmada, geçen yıl 18 olan gençlik kampı sayısını 25'e, 30 bin olan katılımcı sayısını da  50 bine çıkartmayı hedeflediklerini belirtti. 

Kaçar, bundan sonra kampların kışında hizmet verebilecek hale getirileceğini belirterek, şöyle konuştu:

"Kampa katılan gençlerimiz yeni gelişme çağında olduğu için adeta boş bir levhaya benziyor. Kampta sizler o gençlere ne verirseniz onu alacaktır. Bu nedenle üstleneceğiniz görev çok önemli ve mesuliyetlidir. 7 günlük eğitim döneminde dersleri ve anlatılanları çok iyi dinleyin, bilgi dağarcığınızı geniş tutun. Hepimiz iyi biliyoruz ki yeni nesil bilgisayar, akıllı telefon ve tabletlerle yetişiyor. Bizler kamplarımıza katılan gençleri sosyal yönden güçlendirerek  teknolojinin tutsağı olmaktan uzak tutmak istiyoruz.’’

İki ayrı gruba verilecek gönüllü kamp liderliği eğitimi 18 Mart'ta sona erecek.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber