Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 10 Ekim 2016 - 15:13 Yorum: 0

Gönüllü Kültür Teşekkülleri 9 kim saldırılarını kınadı

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları 9 Ekim'de PKK, DEAŞ ve OYD terör örgütleri tarafından yapılan saldırıları kınadı.

Gönüllü Kültür Teşekkülleri 9 kim saldırılarını kınadı

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları 9 Ekim'de PKK, DEAŞ ve OYD terör örgütleri tarafından yapılan saldırıları kınadı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları adına yazılı basın açıklaması yapan Mazlumder Kayseri Şube Başkanı Ahmet Taş, söz konusu örgütlerin, Ortadoğu'da söz sahibi olmak için ABD, AB ve Rusya gibi emperyalist ülkelerle birlikte hareket ettiğini söyledi. 40 yıldan bu yana Türkiye'de kan döken PKK terör örgütünün, şehirlerde eylem yapma imkanı kalmayınca, şehir dışında saldırılar yaparak sivil vatandaşları ve güvenlik güçlerini katletmeye devam ettiğini belirten Ahmet Taş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"9 Ekim Pazar günü Hakkari ili Şemdinli ilçesi girişinde PKK militanlarının 5 ton patlayıcı yüklü araçla güvenlik güçlerinin kontrol noktasına yaptığı saldırıda bombanın patlatılması sonucu 10 güvenlik gücü ve 8 vatandaşımız hayatını kaybetti, 27 insanımızda farklı şekilde yaralandı, analar ağladı, babaların yüreğine ateş düştü, çocuklar yetim, eşler dul kaldı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Platformu olarak! Saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize ve sivil vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar, tüm milletimize başsağlığı diliyoruz. Acıların devam etmemesi için güvenlik güçlerimizi, istihbarat birimlerimizi daha dikkatli ve tedbirli olmaya, milletimizi korku ve paniğe meydan vermeden sağduyulu olmaya davet ediyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber