Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:08 Yorum: 0

Gönüllü Veli Projesi

KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Gönüllü Veli Projesi'nin tanıtımı yapıldı. Kaymakam Kamil Aksoy, bir düğün...

Gönüllü Veli Projesi

KAYSERİ (AA) - Pınarbaşı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Gönüllü Veli Projesi'nin tanıtımı yapıldı. 

Kaymakam Kamil Aksoy, bir düğün düğün salonunda düzenlenen programda, projenin amacının velilerin bilgi, birikim ve tecrübelerinden öğrencilerin faydalanmalarını sağlamak olduğunu belirtti.

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu ifade eden Aksoy, "Toplumun ilim ve irfan seviyesinin artmasından sadece öğretmenler sorumlu değildir. Aksine bu konuda bireylere de çok görevler düşmektedir. Bu proje daha renkli ortamlarda adım adım devam edecektir. Şimdiden gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber