Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 17:26 Yorum: 0

Gördes’e yeni sondaj

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes'in Tepeköy Mahallesi'nde bulunan sondajın yetersiz gelmesi sonucu...

Gördes’e yeni sondaj

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes'in Tepeköy Mahallesi'nde bulunan sondajın yetersiz gelmesi sonucu yaşanan su sıkıntısını açtığı yeni sondajla ortadan kaldırıyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa genelinde sürdürdüğü sondaj çalışmalarıyla yaşanabilecek su sıkıntılarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes'in Tepeköy Mahallesi'nde yıllar önce açılan sondaj kuyusunun kuruması üzerine açtığı yeni sondajla yaşanabilecek su sıkıntısının önüne geçiyor. Çalışmaları tamamlanan 240 metre derinliğindeki sondaj kuyusundan, saatte 10 tonluk verim sağlandı. Sondajdan elde edilen suyun analiz edilmesi için gerekli olan numune alım işlemlerine, Gördes MASKİ Sorumlusu Türker Kesici ve Tepeköy Mahalle Muhtarı Hakkı Emre de eşlik etti.

MASKİ Genel Müdürlüğü'nün mahalledeki sondaj çalışmasından mahalle sakinleri adına memnun olduklarını belirten Muhtar Hakkı Emre, "Mahallemizde daha önceden açılan sondajda su miktarının büyük ölçüde azalmasından dolayı su sıkıntısı yaşanmaktaydı. MASKİ'nin açtığı yeni sondaj sayesinde mahallemizin su sorununu inşallah çözeceğiz. Mühendislerimizin kuyudan aldıkları su numunesinin testi de inşallah olumlu sonuçlanır. Çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediyemize ve MASKİ Genel Müdürlüğü'ne çok teşekkür ederim" dedi.

Gördes’e yeni sondaj

Gördes’e yeni sondaj

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber