Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 22 Ekim 2017 - 13:58 Yorum: 0

Gördes’in içme suyu depoları yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde olduğu gibi Gördes ilçesinde de harabeye dönen...

Gördes’in içme suyu depoları yenileniyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde olduğu gibi Gördes ilçesinde de harabeye dönen içme suyu depolarını yeniliyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelindeki su deposu yenilemeleri kapsamında Gördes ilçesindeki çalışmalarına da başladı. Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı'nca ilçede 44 adet içme suyu deposu ile 34 adet terfi merkezi yenileniyor. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, bu kapsamda Fundacık Mahallesi'nde yürütülen depo bakım onarım çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Çetin ile de görüşen Genel Müdür Yardımcısı Aslay, 80 tonluk su deposunda teknik ekibi ile birlikte incelemelerde bulundu. Fundacık Mahalle Muhtarı Ahmet Çetin, "İçme suyu depomuzun eski hali çok kötüydü. Kapıları, pencereleri kırıktı. İçine hayvanların bile girebileceği bir haldeydi. Şu an çok güzel bir şekilde yapılıyor. Tertemiz, sağlıklı bir depomuz olacak artık. Çalışmalar iyi gidiyor. Vatandaşlarımız da hizmetlerden memnunlar. Başkanlarımıza ve yetkililere çok teşekkür ederim" diye konuştu.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, "Manisamızın 17 ilçesine temiz, sağlıklı ve güvenilir içme suyu temini amacıyla çıktığımız yolda hızla ilerliyoruz. Demirci, Soma, Yunusemre, Akhisar, Saruhanlı, Kula ve Köprübaşı ilçelerimizin ardından Gördes ilçemizdeki depo bakım onarımlarımıza da başladık. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Yönetim Kurulu Başkanımız Cengiz Ergün'den aldığımız özel talimat doğrultusunda,yıkık dökük, harabeye dönmüşeski depoları hafızalardan silerek, sağlıklı sistemler kurmak için bu çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz" dedi.

Gördes’in içme suyu depoları yenileniyor

Gördes’in içme suyu depoları yenileniyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber