Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 12:03 Yorum: 0

Gördes’te Nöbet Değişimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Gördes Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nde yaşanan görev değişimi sonrasında ilçeyi ziyaret...

Gördes’te Nöbet Değişimi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Gördes Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nde yaşanan görev değişimi sonrasında ilçeyi ziyaret etti. Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevinden başka bir göreve atanan Ömer Duran'a yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkürlerini ileten Genel Sekreter Halil Memiş, yeni koordinatör Alp Sefa Gökkaya'ya da görevinde başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevini yürüten Ömer Duran'ın başka bir göreve atanacak olması nedeniyle yerine koordinatörlük görevini yürütmek üzere görevlendirilen Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Alp Sefa Gökkaya'nın görevine başlaması vesilesi ile devir teslim yapıldı. Gördes Koordinasyon Şube Müdürlüğü görevini tamamlayan Duran'a hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, "Bu bir nöbet değişimi. Bundan sonraki süreçte de onun hizmetlerinden ve tecrübelerinden yararlanmaya devam edeceğiz. Yeni görevlendirilen koordinatörümüzün en büyük destekçisi ve yardımcısı yine kendisi olacaktır" dedi. Aynı zamanda Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini de yürüten Alp Sefa Gökkaya'ya da yeni görevinde başarılar dileyen Genel Sekreter Halil Memiş, Gökkaya'nın çevresiyle ve birikimiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne büyük katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

GÖREVİ GÖKKAYA'YA TESLİM ETTİ

Kendisine duyulan güvenden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve yönetimine teşekkürlerini ileten Ömer Duran da, "Bundan sonraki süreçte de bana verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim. Bu konuda her türlü özveriyi göstereceğiz. Büyükşehir Belediyesi'nin başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu. Kendisine Gördes koordinatörlüğü görevini layık görenlere teşekkür eden Gökkaya ise, "Bundan sonraki süreçte Büyükşehir Belediyemizin başarısı için gece gündüz demeden, kişi ayrımı ve siyasi ayrım yapmadan Gördes'in sorunları neyse o noktada çalışmalar gerçekleştireceğiz. Sorunları tespit edip o sorunların çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Eski koordinasyon şube müdürümüze de bu zamana kadar yürüttüğü görevden dolayı teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, daha sonra Gördes Koordinasyon Şube Müdürlüğü'nde görevli birim sorumlularına, Büyükşehir Belediyesi'nin ilçede sunduğu hizmetlerinde daha etkin bir şekilde vatandaşlara ulaştırılması için talimat verdi.

Gördes’te Nöbet Değişimi

Gördes’te Nöbet Değişimi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber