Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 18:53 Yorum: 0

Görele Belediyesi’nden ‘Aşure Günü’ etkinliği

Giresun'un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte Muharrem ayı olması dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen...

Görele Belediyesi’nden ‘Aşure Günü’ etkinliği

Giresun'un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, eşi Fatmagül Erener ile birlikte Muharrem ayı olması dolayısıyla belediye tarafından düzenlenen "Aşure Günü" etkinliğinde vatandaşlara aşure dağıttı.

Görele Belediyesi'nin aşure günü dolayısıyla düzenlediği etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Görele Öğretmenevi'nde Hacı Mustafa Kuloğlu Şehitlik Cami imamı Şenol Yılmaz tarafından kuran tilaveti okunarak, dualar edildi ve vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Etkinliğe katılan vatandaşlarla tek tek selamlaşan Belediye Başkanı Tolga Erener, Aşure gününü paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesi olduğunu söyledi.

Başkan Erener, "İslam alemi olarak Muharrem ayına girdik. Allah ibadetlerimizi kabul eylesin. Muharrem ayı çok faziletli bir ay. İslami takvime göre birçok olaylar, birçok mucizeler bu ayda meydana geliyor. Maalesef üzüntü veren kerbela olayı da bu ayda yaşandı. Rabbim bu güne kadar İslamiyet ve bu ülke için şehit olmuş insanlara rahmet eylesin. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim birbirimize karşı olan sevgimizi ve saygımızı, üzerimize vermiş olduğu bolluğu arttırsın. Aşure paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin, sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. İyiye, güzele ve paylaşmaya vesile olmasını dileriz" dedi.

Görele Belediyesi’nden ‘Aşure Günü’ etkinliği

Görele Belediyesi’nden ‘Aşure Günü’ etkinliği

Görele Belediyesi’nden ‘Aşure Günü’ etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber