Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2014 - 12:23 Yorum: 0

Görele Cumhuriyet İlkokulu'na dizüstü bilgisayar ile projeksiyon aleti gönderildi

GİRESUN (AA) - Görele Belediyesi öncülüğünde İstanbul’da faaliyet gösteren Hakkı Demir Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından Görele Cumhuriyet İlkokulu'na 3 dizüstü...

Görele Cumhuriyet İlkokulu'na dizüstü bilgisayar ile projeksiyon aleti gönderildi

GİRESUN (AA) - Görele Belediyesi öncülüğünde İstanbul’da faaliyet gösteren Hakkı Demir Eğitim, Kültür, Sağlık ve Sosyal Yardım Vakfı tarafından Görele Cumhuriyet İlkokulu'na 3 dizüstü bilgisayar ile 3 projeksiyon aleti gönderildi.

Dizüstü bilgisayar ile projeksiyon aletlerini okula Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, teslim etti.

Görele Belediyesi olarak her zaman eğitimin emrinde olduklarını belirten Erener, şunları dile getirdi:

"Belediyemiz öncülüğünde vakfın eğitim katkıları devam edecektir. İlk yardımımızı ilçemize ilk kurulan okulumuz Cumhuriyet İlkokulu'na gerçekleştirdik. Vakfımızca belediyemize gönderilen 3 adet dizüstü bilgisayarımızı ve 3 adet projeksiyon aletini okul öğrencilerimize teslim ettik. İnşallah iyi günlerde kullanılır. Belediyemizce her zaman eğitimin emrindeyiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber