Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Görele SYDV'den öğrencilere eğitim yardımı

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından maddi durumu iyi olmayan 548 öğrenciye 108 bin 550 lira eğitim yardımı yapıldığı bildirildi. ...

Görele SYDV'den öğrencilere eğitim yardımı

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından maddi durumu iyi olmayan 548 öğrenciye 108 bin 550 lira eğitim yardımı yapıldığı bildirildi.
       Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi 548 öğrenciye 108 bin 550 lira  nakdi yardım yapıldığını söyledi.
       İhtiyaç sahibi öğrencilerin okuması için her türlü imkanın seferber edildiğini ifade eden Kılıçarslan, "Bu imkanlar kapsamında vakfımızca ihtiyaç sahibi öğrencilere gereken yardımlar yapılmaya devam ediyor.  Görele SYDV Mütevelli Heyeti toplantısında, ihtiyaç sahibi olan 548 öğrenciye eğitim yardımı yapılması kararı alındı.  2014 - 2015 eğitim öğretim 2. döneminde yardıma muhtaç olan ailelere destek olmak amacı ile SYDV aracılığıyla 193 ilkokul öğrencisine öğrenici başına 150 lira, 183 ortaokul öğrencisine öğrenci başına 200 lira, 172 lise öğrencisine öğrenci başına 250 lira arasında değişen miktarlarda eğitim yardımı yapılmaktadır. Devlet olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.
       Kılıçarslan, öğrencilere eğitim yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber