Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na geçici yer tahsisi

GİRESUN (AA) - Görele Fakülte ve Yüksekokul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Vekili Mustafa Demirci, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin geçici olarak Halil Gürel Anadolu...

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na geçici yer tahsisi

GİRESUN (AA) - Görele Fakülte ve Yüksekokul Kurma, Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkan Vekili Mustafa Demirci, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin geçici olarak Halil Gürel Anadolu Lisesi'nde ders başı yaptıklarını söyledi.

Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Görele Halil Gürel Anadolu Lisesi'nin 2 yıllığına geçici olarak Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencilerinin eğitim - öğretim görebilmeleri için rektörlüğe devredildiğini hatırlattı.

Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na devredilen Halil Gürel Anadolu Lisesi'nin geçici olarak Nihat Gürel Fen Lisesi'ne taşınma işleminin gerçekleştirildiğini belirten Demirci, şöyle devam etti:

"Bilindiği üzere Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'nun ilçede bir yeri olmadığından yüksekokulumuzda eğitim - öğretim gören öğrenciler, eğitimini Görele Güzel Sanatlar Fakültesi binasında sürdürüyorlardı. Giresun Üniversitesi Rektörlüğü tarafımıza Görele Güzel Sanatlar Fakültesinin 2015- 2016 eğitim- öğretim döneminde açık olan programlara öğrenci alımları yapılacağından her iki fakültenin ortak kullandığı binanın yeterli olmayacağını, bu nedenle Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna fiziki durumu uygun olan Halil Gürel Anadolu Lisesi boşaltılarak 2 yıllığına tahsis edilmiştir. Halil Gürel Anadolu Lisesi ise Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu binası yapılana kadar 2 yıl geçici olarak Nihat Gürel Fen Lisesinde eğitim - öğretimlerine devam edeceklerdir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber