Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 07 Mart 2015 - 11:03 Yorum: 0

Görele'de "Bir Nesil Yargılanıyor" adlı oyun sahnelendi

GİRESUN (AA) - Görele'de Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfınca "Uyuşturucu Çiçeklerimizi Soldurmasın" sloganıyla "Bir Nesil Yargılanıyor" adlı oyun sahnelendi.Kalemdar Sanat Merkezi Tiyatro...

Görele'de 'Bir Nesil Yargılanıyor' adlı oyun sahnelendi

GİRESUN (AA) - Görele'de Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfınca "Uyuşturucu Çiçeklerimizi Soldurmasın" sloganıyla "Bir Nesil Yargılanıyor" adlı oyun sahnelendi.

Kalemdar Sanat Merkezi Tiyatro oyuncuları tarafından Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunun ardından konuşan Görele Ülkü Ocakları Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Halil İbrahim Kalaman, Türkiye'de her yıl milyonlarca kişinin uyuşturucu belasından hayatlarını kaybettiklerini söyledi.

Uyuşturucu pençesine düşmüş kişilerin çoğunluğunu gençlerin oluşturduğunu belirten Kalaman, şunları kaydetti:

"Arkadaş tavsiyesi, yeni bir eğlence veya dertlere bir anlık çözüm bulmak amacıyla kullanılan bu maddeler, kısa zamanda kolayca bağımlılık yaratarak, insanları kurtulması zor bir belanın pençesine sürüklemektedir. Haramın helalin ayırt edilemediği bu dönemde uyuşturucuyla en etkin mücadele yolu hiç şüphesiz İslam, ahlak ve vazifesidir. Türk milletine iman gücü ve Allah korkusunu ne kadar iyi aşılarsak, aynı derecede güzel sonuçlar alacağımıza hiç şüpheniz olmasın. Biz de bu anlamda uyuşturucuyla mücadele kapsamında ilçemizde uyuşturucunun ne kadar kötü olduğunu anlatmak amacıyla tiyatro düzenledik. Tiyatromuza gösterilen yoğun ilgi bizleri oldukça memnun etti."

Durali Doğan'ın yazdığı, Osman Daşçı'nın yönettiği oyunda, Osman Taşçı, Muharrem Karyel, Serkan Tuncer, Ufuk Ülkü, Gece Deniz Yıldırımlı ve Sedef Bektaş oynadı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber