Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 22 Aralık 2014 - 09:58 Yorum: 0

Görele'de kış hazırlıkları

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilçenin kış mevsimi dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladığını belirtti.Kılıçarslan, gazetecilere...

Görele'de kış hazırlıkları

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilçenin kış mevsimi dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamladığını belirtti.

Kılıçarslan, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe merkezi ve köylerin muhtarlarıyla biraraya geldiklerini ve kronik hastalığı olan ve sürekli tedavi ihtiyacına sahip vatandaşların listesini istediklerini söyledi.

İlçe genelinde 520 kilometre yol ağı ve 51 köyün bulunduğunu ifade eden Kılıçarslan, şunları kaydetti:

"Asılsız ihbarlar yüzünden geçen yıl görevlilerimiz büyük sıkıntı yaşadı. Artık kaymakamlığımıza bir ihbar geldiğinde direkt olarak muhtarlarla irtibata geçeceğiz. Muhtarlarımız da araştırıp o ihbarın bize gerçekçi olup, olmadığını söyleyecekler. Çok acil müdahale edilmesi gereken yer varken asılsız ihbarla kar ekibini engelleyen insanlarımız var. Bu çok ciddi bir sorumsuzluktur. Elimizdeki kısıtlı imkanlarımızla ilçemizin bir güzergahına gitmişken, başka bir güzergahındaki gerçek ihtiyacı olan vatandaşı mağdur etmeye kimsenin hakkı yok.''

Kılıçarslan, ilçede kış mevsimi dolayısıyla yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tüm ekip ve teçhizatın da hazır olduğunu sözlerine ekledi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber