Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 30 Ekim 2014 - 17:03 Yorum: 0

Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, Suriyeli mültecilerin kaldığı Okul ve kursları ziyaret etti.

Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum

MALATYA - Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, Suriyeli mültecilerin kaldığı Okul ve kursları ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, Suriyeli mültecilerin kaldığı Malatya Beydağ’ı Konaklama Tesislerindeki Okul ve kursları ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı ziyareti kapsamında Suriyeli mültecilerin kaldığı Malatya Beydağ’ı Konaklama Tesislerindeki Okul ve kursları gezerek, okul idareci ve öğretmenlerin motivasyonlarını yükseltmek, performans ve başarıyı arttırmak, okul ve kurslardaki eksiklikleri yerinde görüp değerlendirmek maksadıyla incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı öğretmenlerle sohbet ederek özveriyle burada çalıştıkları için teşekkür etti ve öğretmenlerle 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı değerlendirme toplantısı yaptı. Tatlı; “Görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. Burada yapacağımız en önemli ve en kalıcı hizmetin, Suriyeli misafirlerimize Türkçeyi en iyi şekilde öğretmek olduğunu, bu amaçla da bizler İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak sizlere her türlü desteği vereceğiz” diyerek personele çalışmalarında başarılar diledi.

Kamp Müdürü Nihat YAZICIOĞLU ile de görüşen İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, bundan sonra kamptaki okulları daha sık ziyaret edeceğini belirterek kamptan ayrıldı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber