Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ağustos 2016 - 14:48 Yorum: 0

Görgü tanığı arızalanan uçakla ilgili o anları anlattı

Katar Havayolları'nın İstanbul-Doha seferini yapan uçağı, kalkıştan hemen sonra motorunda yaşanan arıza nedeniyle acil iniş yaptı.

Görgü tanığı arızalanan uçakla ilgili o anları anlattı

Katar Havayolları'nın İstanbul-Doha seferini yapan uçağı, kalkıştan hemen sonra motorunda yaşanan arıza nedeniyle acil iniş yaptı. Uçağın havada arıza yaptığını gören bir vatandaş o anları anlattı.

Katar Havayolları'nın İstanbul-Doha seferini yapan uçağı, kalkıştan hemen sonra motorunda yaşanan "alev uzaması" olarak tabir edilen arıza nedeniyle Atatürk Havalimanı'na acil iniş yaptı. Airbus A330 tipi uçak kalkıştan hemen sonra motorunda yaşanan arıza nedeniyle bir süre havada kaldı. Atatürk Havalimanı'na acil iniş yapan uçağın havada kaldığı o anları gören bir vatandaş yaşananları anlattı.

Uçaktan patlama sesleri geldiğini iddia eden vatandaş, uçağı Atatürk Havalimanı'na iniş yapana kadar takip ettiğini belirtti. Uçağın havada arızalanmasına ve iniş yapmasına tanık olan Bora ismindeki vatandaş o anları şöyle anlattı: "Uçağın geçişi esnasında çok ciddi anlamda patlama sesleri geldi. Patlama sesi gelince biz sağa sola baktık. Daha sonra uçağın geldiğini görünce uçağın sol motorundaki alevleri görmeye başladık. Alevlerle berabere patlama devam etti. Yaklaşık Halkalı Merkez Mahallesi'nden itibaren bizim takip edebildiğimiz 212 civarına kadar sağa meyilli çok geniş bir zaman kitlesi içinde havalimanına doğru geldi. Biz de Halkalı'dan buraya kadar uçağı takip ettik. Yaklaşık 15 dakika kadar uçak havada kaldı."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber