Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 04 Mart 2015 - 12:28 Yorum: 0

Görme engelli judocu dünya ikincisi oldu

ERZURUM (AA) - Görme engelli sporcu Zeynep Çelik, Macaristan'da yapılan IBSA Judo Dünya Kupası'nda ikinci oldu. Şampiyonaya Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez eşliğinde çalışarak...

Görme engelli judocu dünya ikincisi oldu

ERZURUM (AA) - Görme engelli sporcu Zeynep Çelik, Macaristan'da yapılan IBSA Judo Dünya Kupası'nda ikinci oldu. 

Şampiyonaya Antrenörler Nurullah Diyarbakır ve Erdoğan Dönmez eşliğinde çalışarak katılan Çelik, büyük başarıya imza attı.

2016 Rio Paralimpik Oyunları'na gitmek için büyük önem taşıyan IBSA Judo Dünya Kupası'nda ikinci olan Yakutiye Görme Engelliler Kulübü sporcusu Çelik, Brezilya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'na katılmaya da hak kazandı.

Hedefinin olimpiyat şampiyonluğu olduğunu söyleyen Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (GHSİM) Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.

GHSİM Spor Şube Müdürü Göngör Şenses ile Yakutiye Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hikmet Akpınar'ın da yer aldığı ziyarette Çelik ile antrenörlerini kutlayan Taşkesenligil, başarılı sporcuyu ödüllendirdi.

Taşkesenligil, "Zeynep Çelik'in olimpiyatlara katılıp, ülkemize madalya kazandıracağına inanıyorum" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber