Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 29 Mart 2017 - 10:03 Yorum: 0

Görme engelliler farkındalık ziyaretlerine devam ediyor

Aydın'daki görme engellilerin yılbaşında başlattığı farkındalık etkinlikleri devam ediyor.

Görme engelliler farkındalık ziyaretlerine devam ediyor

Aydın'daki görme engellilerin yılbaşında başlattığı farkındalık etkinlikleri devam ediyor. Program kapsamında Altı Nokta Körler Derneği Aydın Şubesi üyeleri Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası'na ziyaret etti. Dernek Başkanı Bayram Özen, Aydın'da ulaşım hizmeti veren şoförlerden memnun olduklarını belirterek Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç'e teşekkür etti.

Ocak ayının ilk haftasında Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ile yaptıkları ile toplantının ardından farkındalık çalışmalarına başlayan Altı Nokta Körler Derneği'nin Aydın Şube Başkanı Bayram Özen, Aydın'da yüz engelliden yaklaşık 80'inin halen sokağa çıkmadığını söyledi. Aydın'da 2016 yılı sonu itibariyle ağır görme engelli 1076 kişi bulunduğunu hatırlatan Bayram Özen, "Derneğimize kayıtlı olan 160 üyemiz var. Birçok aile maalesef halen engelli bireyini dışarı çıkarmıyor. Biz engelimize rağmen dışarı çıkarıyoruz. Bu kapsamda bize ulaşım hizmeti veren ve oldukça centilmen davranan Aydın şoförleri adına Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç'e teşekkür ediyoruz" diyerek ziyaretlerinin diğer bir amacının da şoförlere teşekkür olduğunu belirtti.

Kendilerine ziyarete gelen Altı Nokta Körler Derneği üyeleri ile yakından ilgilenen Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Semih Özmeriç, her bireye en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını söyledi. Aydın Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak "Şoförlük mesleğinin sadece araç kullanmak olarak algılanmaması" gerektiği bilinci ile zaman zaman hizmet içi eğitim seminerleri düzenlediklerini belirten başkan Özmeriç, "Şoförler bir şehrin aynası gibidir. Bir şehre gelen kişinin o şehirde ilk karşılaştığı kişi şoförlerdir. Aydın'daki şoför meslektaşlarımızın trafik kuralları kadar nezaket kurallarına da özen gösteren kişiler olması ve bunu herkesin hissetmesi bizler için sevinç kaynağıdır" diye konuştu.

Görme engelliler farkındalık ziyaretlerine devam ediyor

Görme engelliler farkındalık ziyaretlerine devam ediyor

Görme engelliler farkındalık ziyaretlerine devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber