Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 08 Eylül 2015 - 15:16 Yorum: 0

Görme Engelliler Goalbal Takımının hedefi 3.Lig

Yeşilyurt Görme Engelliler Goalbal Takımı, 3.Lige Yükselmeyi Hedefliyor

Görme Engelliler Goalbal Takımının  hedefi 3.Lig

Yeşilyurt Görme Engelliler Goalbal Takımı, 3.Lige Yükselmeyi Hedefliyor

Yeşilyurt Görme Engelliler Goalbal takımı, 14-18 Eylül günleri arasında Malatya’da düzenlenecek olan Goalbal üçüncü lige yükselme şampiyonasında ilimizi temsil edecek.

Yeşilyurt Görme Engelliler Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş yaptığı açıklamada ”Türkiye Görme Engelliler Federasyonu tarafından düzenlenen Goalbal üçüncü lige yükselme şampiyonası 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Malatya’da düzenlenecek. Atatürk Spor Salonu, Atatürk Kız Lisesi Spor Salonu ve Yeşiltepe Spor Salonunda yapılacak olan bu önemli turnuvada ilimizi Yeşilyurt Görme Engelliler Goalbal takımı ile alt yapıya oyuncu kazandırmak için kurduğumuz Gençlik Görme Engelliler takımıyla temsil edeceğiz. 40 ilden çeşitli takımların katılımıyla yapılacak olan turnuva, 9-18 ebatlık alanda üçe üç takımlar şeklinde oynanacak. Oldukça çekişmeli maçlara sahne olmasını beklediğimiz turnuvayı başarılı bir şekilde tamamlayarak bir üst lige yükselmek istiyoruz “ dedi. 

BÜYÜKDAŞ,”DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN BELEDİYE BAŞKANIMIZ POLAT’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şerif Büyükdaş, Görme engelliler takımına sahip çıkıp sürekli destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a teşekkür ederken, “ Malatya’da görme engelli sporcuların bir arada olduğu ve sportif faaliyetlerini yaptığı Görme engelliler spor kulübünün yaşatılması için maddi ve manevi anlamda desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a çok teşekkür ediyoruz. 14 Eylül’de başlayacak olan Şampiyonada başarılı maçlar çıkartıp alacağımız güzel sonuçları Başkanımıza armağan etmek istiyoruz “ dedi. 

Kulüp Başkanı Büyükdaş, Süper Lig Görme Engelliler Liginde mücadele eden futbol takımının 12 Eylülde deplasmanda İstanbul Görme Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geleceğini söyledi. 8 takımlı ligde 4 puanla 7.sırada yer aldıklarını ifade eden Büyükdaş, “Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’ın destekleriyle ayakta duran futbol takımımız 6 haftası geride kalan ligde 4 puanla 7.sırada yer alıyor. Hafta sonu deplasmanda İstanbul Görme Engeliler Spor Kulübü ile oynayacağımız maçı kazanarak kaybedilen puanları telafi edip, ligde yeniden tırmanışa geçmek istiyoruz” dedi.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber