Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 20 Mayıs 2019 - 11:08 Yorum: 0

Görükle’de ‘Gençlerle başbaşa’

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün ramazan ayı boyunca Görükle Gençlik Merkezi'nde düzenlemeyi planladığı...

Görükle’de ‘Gençlerle başbaşa’

Bursa Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nün ramazan ayı boyunca Görükle Gençlik Merkezi'nde düzenlemeyi planladığı "Ramazanda Gençlerle Başbaşa" adlı programın ikincisi gerçekleştirildi.

Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Akif Hayta'nın sunumuyla gerçekleşen programın bu haftaki konusu "Allah, tasavvurumuz ve diğer tasavvurlardı'. Katılımın yüksek olduğu programda temas edilen deizm, ataezim ve nihilizm konuları bir hayli dikkat çekti. Program sonunda Görükle Gençlik Merkezi'nin yanında kurulan Bursa Büyükşehir Belediyesi iftar çadırında topluca iftar yapılarak program sonlandırıldı.

Görükle’de ‘Gençlerle başbaşa’

Görükle’de ‘Gençlerle başbaşa’

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber