Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 10 Ekim 2016 - 10:18 Yorum: 0

Göz kapak düşüklüğüne dikkat

Göz kapağı düşüklüğünü ameliyatsız plazma teknolojisi ile 3 seansta bıçak altına yatmadan tedavi olunacağını belirten Uzman Estetisyen Neslim Güngen,...

Göz kapak düşüklüğüne dikkat

Göz kapağı düşüklüğünü ameliyatsız plazma teknolojisi ile 3 seansta bıçak altına yatmadan tedavi olunacağını belirten Uzman Estetisyen Neslim Güngen, göz etrafındaki dokuya hasar vermeden yapılan bu uygulamada sadece etkilenmesi istenen dokuda sıkılaşma ve yenilenme olduğunu söyledi.

Profesyonel Makyaj Uzmanı Ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen , "Göz kapağı düşüklüğünden sonra kışın fazla dert etmesek de yaz aylarında biz kadınların en büyük sorunlarından biri istenmeyen tüylerimizdir maalesef. Lazer epilasyon ağrısız ve acısız bir şekilde sizi bu tüylerinizden kurtaracak ve birkaç seansta pürüzsüz bir görünüme kavuşturacak. Merkezimizde kullandığımız ütüleme sistemli diode lazer ile piyasada kullanılan diğer cihazların aksine çok kısa bir zamanda istediğiniz sonucu elde edeceksiniz" dedi.

İstenmeyen yada sıkıldığınız dövmeler ve çillerin artık bir sorun olmadığını kaydeden Güngen, "Son teknoloji Q-switch lazerli silme işlemi kısa bir sürede dövme ve çillerden kurtulma imkanı sağlıyor. Ve biz kadınların sürekli dert ettiğimiz, alıp verdiğimiz, uğruna diyet listeleri ezberlediğimiz kilolarımız yada fazlalıklarımız hayatımızı olumsuz şekilde etkiliyor. Günümüz koşullarının yoğunluğu bizi spor yapmaya vakit ayırmaktan çoğu zaman alıkoyuyor. Plaj mevsimi aldığımız kalorilerin pişmanlığıyla açılıyor. Ama başta da dediğimiz gibi hiç bir şey için geç değil. Hele bölgesel incelme için asla değil! Yaşımız ve kilomuz ne olursa olsun çok kısa bir sürede bölgesel olarak incelebilir ve istediğiniz görünüme kavuşabilirsiniz. Bu konuda en son teknoloji olan soğuk lipoliz yöntemi bugüne kadar süregelmiş yöntem ve tekniklerden daha gelişmiş ve daha etkilidir. Yağ hücrelerini dondurarak onları işlevsiz hale getirir" ifadelerini kullandı.

Güngen, "Neslim Güngen güzellik akademisindeki uzmanlar tarafından uygulanan işlemlerle sizi yaza hazırlayan ve adeta baştan yaratan sihirli eller artık sorunlarınızı sorun olmaktan çıkarıyor. Güzelliğin ameliyatsız, acısız ve çok kısa bir sürede ulaşabileceğiniz adresi Neslim Güngen Güzellik Akademi olarak sizlere keyifli ve sağlıklı bir yaz diliyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber