Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Ağustos 2016 - 16:53 Yorum: 0

Gözaltılarla ilgili basın açıklaması yapıldı

Muş'un Bulanık ilçesinde Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bulanık İlçe Örgütü, öncülüğünde Bulanık merkez...

Gözaltılarla ilgili basın açıklaması yapıldı

Muş'un Bulanık ilçesinde Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) ve Halkların Demokratik Partisi (HDP) Bulanık İlçe Örgütü, öncülüğünde Bulanık merkez ve köylerinde gözaltına alınan 22 kişi için basın açıklaması yapıldı.

HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik, Bulanık Belediye Eşbaşkanı Arafat Kardağı, Belediye Başkan Yardımcısı Mahvuz Selvi, Erentepe Belediye Eşbaşkanı Mehmet Tanrıverdi, DBP Muş İl Başkanı Faruk Uygur, DBP ve HDP ilçe yöneticilerinin aralarında bulunduğu vatandaşlar, DBP ilçe binası önünde basın açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında seçilmiş Kürt siyasetçilerinin ya görevden alındığını ya da tutuklanarak cezaevlerine gönderildiğini ifade eden HDP Muş Milletvekili Burcu Çelik, bütün barış çağrılarına rağmen, çatışmalı sürecin tırmandırılmak istendiğini söyledi.

Basın açıklaması olaysız sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber