Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Eğitim 05 Eylül 2018 - 11:58 Yorum: 0

Gözde Aygün öğretmen, yaz tatili yapmadı

Şaphane Halk Egitimi Merkezi Müdürlüğü'nde çalışmalar yaz tatili boyunca aralıksız devam etti.

Gözde Aygün öğretmen, yaz tatili yapmadı

Şaphane Halk Egitimi Merkezi Müdürlüğü'nde çalışmalar yaz tatili boyunca aralıksız devam etti. İngilizce öğretmeni Gözde Aygün, öğrencilerin ingilizce öğrenmesi için tatil yapmadan aralıksız eğitim verdi.

Özellikle Yabancı dil kurslarının aralıksız devam ettiği ilçede, öğrenciler yapılan kurs faaliyetlerinden son derece memnun olduklarını dile getirerek, özel dil okulunun bulunmadığı ilçede Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü sayesinde A1 düzeyde çok iyi bir ingilizce eğitimi aldıklarını ifade ettiler.

Kurum Müdürü Fuat Bayri, yaptığı açıklamada, "Özellikle Usta Öğretici Gözde Aygün'e teşekkür ediyorum. Kursiyerler için fedakarlık yaparak yaz tatili boyunca aralıksız kurs çalışmalarına devam etti. Bu da beraberinde başarıyı getirdi. Çok verimli bir yaz dönemi geçirdik" diye konuştu.

Gözde Aygün öğretmen, yaz tatili yapmadı

Gözde Aygün öğretmen, yaz tatili yapmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber