Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 05 Ağustos 2015 - 00:09 Yorum: 0

Gözde Sağlık Grubu'ndan Sosyal sorumluluk projesi

Sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşları sağlık konusunda bilinçlendiren Gözde Sağlık Grubu Gürün Festivali’nde stant açarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Gözde Sağlık Grubu'ndan Sosyal sorumluluk projesi

  Sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşları sağlık konusunda bilinçlendiren Gözde Sağlık Grubu Gürün Festivali’nde stant açarak, vatandaşlarla bir araya geldi. Sağlık görevlileri açtıkları stantta vatandaşların sorularını cevaplayarak, çeşitli konularda bilgilendirdi.

  Gözde Sağlık Grubu, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 1-2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 15. Gürün Kültür ve Sanat Festivali kapsamında stant açarak, vatandaşları bilgilendirdi.

  Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, vatandaşların bilgilenmeleri ve aklında kalan soruların cevaplarını bulmaları adına Gürün Festivali’nde stant açtıklarını kaydetti.

  Karaman, her daim vatandaşlarla iç içe olduklarını ve sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Malatya’mızdan sonra Gürünlü hemşerilerimize sağlık sektöründe yeni gelişmeler ve sağlıkla ilgili neler yapmaları gerektiği konularında bilgiler verilip broşürler dağıtıldı. Gürünlü hemşerilerimizde büyük bir misafirperverlikle bizleri karşıladı. Ben gözde sağlık grubu olarak Gürün Belediye başkanına, tüm yetkililere ve çalışanlarına bu güzel misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyorum” dedi.

unnamed-(2)-005.jpg

  Festivale; Gözde Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. İbrahim Karaman, Gözde Sağlık Grubu Genel Müdürü Dr. Nurgül Karaman, Gözde Akademi Hastanesi Genel Müdürü Dr. Hasan Tuncer ve Gözde Kışla Hastanesi yetkilileri katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber