Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 26 Temmuz 2020 - 09:48 Yorum: 0

Göztepe, 130 gün sonra kazandı

Göztepe, Süper Lig'in son haftasında sahasında Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi.

Göztepe, 130 gün sonra kazandı

Göztepe, Süper Lig'in son haftasında sahasında Sivasspor'u 3-1 mağlup ederek 7 maçlık galibiyet hasretine son verdi. Sarı-kırmızılılar, 130 gün aranın ardından galibiyet sevinci yaşadı.

Süper Lig'in son haftasında Göztepe, sahasında Sivasspor'u ağırladı. Maça etkili başlayan ev sahibi takım, 30. dakikada Tripic'in Sivasspor ceza sahasında yere düşürülmesiyle penaltı kazandı. Topun başında geçen Napoleoni, sarı kırmızılıları 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya risk alarak başlayan Sivasspor, 49. dakikada Fernando ile durumu eşitledi. 54. dakikada sahneye çıkan Mossora, Göztepe'yi bir kez daha öne geçirdi. Bu dakikada sonra iki takım da karşılıklı ataklar yapsa da risk alan Sivasspor defansta boşluklar bıraktı. Sivasspor'lu Camara, 90+3. dakikada Halil Akbunar'ı düşürünce hakem bir kez daha Göztepe lehine penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Berkan Emir, maçın skorunu tayin etti.

130 günlük 3 puan hasreti sona erdi

Bu sonuçla maçta 3-1'lik galibiyetle ayrılan Göztepe, pandemi sürecinden sonra yeniden başlatılan Süper Lig'de ilk galibiyetini almış oldu. Ligde en son ara verilmeden önce 17 Mart tarihinde sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, 130 gün aradan sonra galip gelerek kötü gidişatına son verdi. Ligin son maçını kazanarak 3 puan hasretini bitiren İzmir ekibi, 34 maç sonunda 42 puan alarak ligi 10. sırada tamamladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber