Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 17 Eylül 2016 - 21:03 Yorum: 0

Göztepe evinde galip

Şanlıurfaspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, rakibe kolay pozisyon vermediklerini ifade ederek, "Diğer maçları...

Göztepe evinde galip

Şanlıurfaspor'u 2-0 yendikleri maçın ardından konuşan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, rakibe kolay pozisyon vermediklerini ifade ederek, "Diğer maçları da kazanıp seri yakalamak istiyoruz" dedi.

TFF 1. Lig'in 4. haftasında Şanlıurfaspor'la karşılaşan Göztepe, rakibini 2-0'lık skorla mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, biraz stresli bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Geçen haftanın verdiği bir baskı vardı üzerimizde. Maç kaybet istemiyoruz. Bundan sonra daha moralli gitmek istiyoruz. Diğer maçları da kazanıp seri yakalamak istiyoruz" dedi.

Karşılaşmanın ilk 15 dakikasında önde oynayıp rakibe baskı yaptıklarını söyleyen Buruk, "Golü de bu bölümde bulduk. Rakip, ilk yarının sonuna doğru kalemize yaklaşabildi. İlk yarı rakibimizin bir pozisyonu vardı. İkinci yarı rakibimiz uzun toplarla bizi zorladı. Biraz hamle yapmaya çalıştık ve oyunu dengeledik. Maçı daha erken bitirebilirdik ama Şanlıurfaspor'un kaçırdığı goller de vardı. Rakip kaçırdığı gollerle beraberliği yakalayabilirdi. İyi bir maç oldu bizim açımızdan" şeklinde konuştu.

"Daha iyi bir takım olmak zorundayız" diyen Okan Buruk, "Hedefimiz en ligi üstte bitirmek. Bu hafta yaptığımız hatalardan ders alıp daha iyi bir takım olmak istiyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber