Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 04 Aralık 2016 - 21:28 Yorum: 0

Göztepe lideri devirdi

TFF 1. Lig'de lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe ikinci sıraya yükseldi.

Göztepe lideri devirdi

TFF 1. Lig'de lider Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Göztepe ikinci sıraya yükseldi. Karşılaşma sonrası iki takımın da teknik adamları mücadeleyi değerlendirdi.

TFF 1. Lig'in 13. haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden Göztepe, rakibini 2-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, "Ligin başından beri en derli toplu maçlarımızdan birini oynadık" dedi.

Buruk, öne baskı yaparak çok iyi başladıklarını müsabakada pozisyonlar ürettiklerini ifade ederek, "Rakibimize topla oynama imkan vermedik. Bu hem 1-0'lık üstünlüğü, hem de kaçırdığımız pozisyonları getirdi. Farkı artırabilirdik. Rakibimizi kalemize çok yaklaştırmadık. Rakip alanda yaptığımız baskıyla ve paslaşmalarla etkili olmaya çalıştık, ikinci golü de bulduk. 2-0'dan sonra da aynı konsantrasyonla devam ettik. Son 10 dakikalık bölümde geriye çekildik, yorgunluk da oldu. Ancak bu bölümde çok net pozisyon verdiğimizi hatırlamıyorum. Seyircilerimize, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Ligin başından beri en derli toplu maçlarımızdan birini oynadık" diye konuştu.

Buruk, TFF 1. Lig'de herkesin puan kaybedebileceğini belirterek, "Galibiyet serisi yakalayacak takımlar şanslı olacaktır. Biz aynı ciddiyetle devam edeceğiz. Hep ilk 2 içinde olmak istiyoruz. En büyü hedefimiz ilk 2 içinde olmak ve orada kalmak bizim için önemli" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatyaspor cephesi

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ise iki takım için de önemli bir müsabakanın geride kaldığını söyledi. Sahadan mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını kaydeden Buz, "Göztepe ile puan farkını korumak istedik ancak maalesef koruyamadık. İlk devre bireysel hatadan kalemizde bir gol gördük. Basit bir gol yedik. Bu gol stratejimizi de değiştirdi. Rakibimize çok fazla pozisyon vermedik diye düşünüyorum ama biz de üretemedik. Havadan uzun toplarla oynamaya çalıştık ama bu bizim oyunumuz değil. Yerden oynayıp, kanatlardan gelip pozisyona girmemiz gerekiyordu. Futbolcularım maçı çevirmek için elinden geleni yaptı. Girdiğimiz pozisyonları gole çeviremedik. Göztepe'yi özelikle seyircilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber