Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Mart 2017 - 17:03 Yorum: 0

Göztepe maçında meş’ale yakan ve patlayıcı madde atanlar tespit ediliyor

TFF 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Eskişehirspor-Göztepe maçında, konuk ekip tribününde meş'ale yakan ve patlayıcı madde atan şahısların kimlik tespiti...

Göztepe maçında meş’ale yakan ve patlayıcı madde atanlar tespit ediliyor

TFF 1. Lig'in 25. haftasında oynanan Eskişehirspor-Göztepe maçında, konuk ekip tribününde meş'ale yakan ve patlayıcı madde atan şahısların kimlik tespiti çalışmaları devam ediyor.

Yeni Eskişehir Stadyumun'da oynanan Ve Eskişehirspor'un 4-0 kazandığı maç sonrası, Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlileri çalışma başlattı. Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada ise, "Göztepespor taraftarı misafir tribün turnike girişlerinde "Stadyuma usulsüz giriş" yapan ve alkollü olarak stadyuma girmekte direnen şahıslar hakkında işlem başlatılmış, alkollü gelen çok sayıda taraftar usulüne uygun şekilde ikaz edilmiş, şahıslar yasa gereği stadyum dışına çıkartılmıştır. Ayrıca Eskişehirspor taraftarı bir şahıs hakkında da işlem başlatılmıştır" denildi.

Misafir takım tribünlerinde yaşanan olaylarla ilgili çalışmaların da devam ettiği belirtilen açıklamada, "Yasaya aykırı hareket eden şahıslar hakkında "Spor müsabakalarını seyirden men tedbiri" uygulanmış, misafir seyirci tribününde meş'ale yakan ve patlayıcı madde (çatapat) atan şahısların kimlik tespiti çalışmaları devam etmektedir. Kütahya yolu arama noktasında yaklaşık 20-25 adet Göztepespor taraftar

otobüslerinden çeşitli ebatlarda 17 adet kesici delici alet ve 3 adet ağaç sopa görevlilerimizce müsabaka güvenliği için muhafaza altına alınmıştır. Ayrıca Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü görevlilerimizce misafir taraftar tribünü arka bariyer altında "Çatapat" tabir edilen çok sayıda patlayıcı madde tespit edilerek muhafaza altına alınmıştır" ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber