Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 22 Eylül 2018 - 22:08 Yorum: 0

Göztepe, Trabzon’dan 3 puanla dönüyor

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti.

Göztepe, Trabzon’dan 3 puanla dönüyor

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Göztepe, Trabzonspor'u 2-1 mağlup etti. İzmir temsilcisi, Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmenin sevinci yaşanıyor.

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, "Futbolcularım kadar yorulduğumuz bir maç oldu saha kenarında. Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Daha önceki maçlarda kendi sahasında taraftar desteği ile iyi oynayan, skoru erken koparan bir Trabzonspor vardı. İlk yarıda Göztepe olarak ne yapmamız gerekiyorsa yaptık, 2 gol atmayı başardık. Ancak 2. yarı 2-0'ın rehavetine kapıldık. Rakibin sayısal fazla oyuncuyla kalemizdeki atakları bizi zor duruma düşürdü. Daha kötü de olabilirdi. Oyuncularım çok fazla bireysel hata yaptı. O hatalardan zor anlar yaşadık. Bizim kalitede bir takım bu hataları yapmamalıydı. Her şeye rağmen Trabzon gibi bir deplasmandan 3 puanla dönmek güzel" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber