Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Spor 04 Mart 2021 - 11:53 Yorum: 0

Göztepe’den dijital atılım

Süper Lig'in önde gelen ekiplerinden Göztepe, dijital atılım yaptı. Kulüplerin dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olan Socios.com'la...

Göztepe’den dijital atılım

Süper Lig'in önde gelen ekiplerinden Göztepe, dijital atılım yaptı. Kulüplerin dijital dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı olan Socios.com'la anlaşan sarı-kırmızılılar, artık taraftarla bir araya gelecek.

Türkiye'de Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in ardından Göztepe de dijital atılım yaptı. Barcelona, Paris Saint-Germain, Juventus, Milan gibi Avrupa'nın önde gelen ekiplerinin yer aldığı platforma dahil olan İzmir ekibi, artık taraftarıyla farklı bir platformda bir araya gelecek. Socios.com ile yapılan anlaşmayla birlikte taraftar tokenlarını satışa çıkaracak olan sarı-kırmızılı ekip, Göztepe'ye gönül verenlerin, kulüp hakkında alınacak olan kararlarda söz sahibi olmasını sağlayacak. Taraftarlar, VIP ödülleri ve deneyimleri, özel kulüp ve sponsor promosyonları, oyunlar, yarışmalar ve "süper taraftar" özelliği de dahil olmak üzere çok çeşitli avantajlara erişebilecek. Geride kalan 12 ayda kulüplere 30 milyon dolar gelir sağlayan proje, Türkiye'de de Göztepe'yle birlikte dördüncü anlaşmasını yapmış oldu.

Talat Papatya: "Taraftarlarımız kararlarda söz sahibi olacak"

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, yapılan ortaklığın çok önemli olduğunu ifade ederek, "Taraftarlarımız bizim için her şeydir ve onlar olmadan buralarda olamazdık. Fan Token'lar ile taraftarlarımıza belirli kulüp kararlarında söz sahibi olma ve Socios.com uygulamasında bulunan diğer tüm etkileşim özelliklerinden yararlanma fırsatı tanıyoruz. Bu projeye başlamak için sabırsızlanıyoruz. Taraftar tokenlarının piyasaya sürülmesi, kulüp ve tüm destekçileri için büyük bir an olacak" şeklinde yorumladı. Socios.com Kurucusu ve CEO'su Alexandre Dreyfus ise "Fan Token ekosistemimizin en son üyesi olarak Göztepe'yi ağırlamaktan gerçekten heyecan duyuyorum ve taraftarlar yakında kulüpleriyle benzeri görülmemiş bir etkileşimin tadını çıkarabilecekleri için çok memnunum. Fan Token'lar, Türkiye'deki kulüpler ve taraftarlar tarafından dünyanın herhangi bir yerinden daha hızlı benimseniyor. Göztepe dördüncü Süper Lig kulübümüz ancak Türkiye'de hızlı büyüyen ekibimiz ile birlikte yeni ortaklıklar ve stratejik anlaşmaların devamı gelecektir" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber