Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 03 Mart 2015 - 12:33 Yorum: 0

Grammy ödüllü sanatçı McFerrin İzmir'de

"Don't worry, be happy" şarkısı ile 1988'de dünyadaki tüm müzik listelerinin tepesine yerleşen Grammy ödüllü sanatçı Bobby McFerrin, İzmir'de konser verdi

Grammy ödüllü sanatçı McFerrin İzmir'de

İZMİR (AA) - Grammy ödüllü sanatçı Bobby McFerrin, İzmir'de konser verdi.

"Don't worry, be happy" şarkısı ile 1988'de dünyadaki tüm müzik listelerinin tepesine yerleşen Grammy ödüllü sanatçı Bobby McFerrin, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde İzmirli müzikseverlerle buluştu.

Grammy ödüllü 64 yaşındaki sanatçı, güçlü sesi, kullandığı ses teknikleri, neşeli mizacı ile İzmirliler'e unutulmaz bir konser verdi.

2013 yılında yayınlanan son albümü "Spirityouall"ın yanı sıra diğer albümlerinden de şarkılar seslendiren Bobby McFerrin'e konserde piyanoda Gil Goldstein, viyolinde David Mansfield, gitarda Armanda Hirsch, basta Jeff Carney, davulda Louis Cato, vokalda ise kızı Madison McFerrin eşlik etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber