Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 18 Mart 2015 - 23:13 Yorum: 0

Gran Canaria-Pınar Karşıyaka maçından notlar

Pınar Karşıyakalı yaklaşık 50 taraftar Gran Canaria Adası'ndaki müsabakada takımlarına destek verdi

Gran Canaria-Pınar Karşıyaka maçından notlar

LAS PALMAS (AA) - Pınar Karşıyaka'nın, İspanya'nın Gran Canaria Adası'nda oynadığı ULEB Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında, 50 civarında Türk taraftar yeşil-kırmızılı takıma destek verdi.

Las Palmas'taki 11 bin 500 kapasiteli Gran Canaria Arena'da oynanan müsabaka için Türkiye'den takımla gelen 50 civarındaki taraftar müsabakayı takip etti.

Karşılaşma için salona gelen yeşil-kırmızılı seyirciler bir süre salon dışında bekletildi. Takımlarına destek veren taraftarlar 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü için de tezahüratlar yaptı.

Müsabakanın biletleri 3 avrodan satılmasına rağmen İspanyol seyirciler müsabakaya fazla ilgi göstermedi. Salonda boşluklar dikkati çekti. 

Maç için yaklaşık 4 bin kilometrelik yolculuk sonrasında pazartesi günü özel uçakla Gran Canaria Adası'na gelen Pınar Karşıyaka kafilesi maçtan sonra Türkiye'ye dönecek.

Pınar Karşıyakalı Juan Palacios, eski takımına karşı mücadele etti. Kolombiyalı oyuncu 2011-2012 sezonunda İspanyol ekibinde forma giymişti. O sezon Banvit ile ULEB Avrupa Kupası'nda karşılaşan Gran Canaria'da, Palacios ile şimdiki takım arkadaşı Erkan Veyseloğlu birbirlerine rakip olmuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber