Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 17:43 Yorum: 0

Grekoromen Stil Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları

SİİRT (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Grekoromen Sitil Yıldız Erkler Grup Müsabakaları hafta sonu Niğde'de yapılan maçların ardından sonlandı.Siirt İktisas...

Grekoromen Stil Yıldız Erkekler Grup Müsabakaları

SİİRT (AA) - Türkiye Güreş Federasyonu tarafından organize edilen Grekoromen Sitil Yıldız Erkler Grup Müsabakaları hafta sonu Niğde'de yapılan maçların ardından sonlandı.

Siirt İktisas Spor Kulubü Başkanı Şakir Kayaalp, düzenlenen müsabakalarda 54 kiloda mücadele eden sporcuları Mehmet Emin Baykara'nın şampiyon olduğunu söyledi.

Kazandıkları başarılardan dolayı antrenörlerini kutladığını ifade eden Kayaalp, "Çocuklarımız çok zor şartlarda mücadele ederek böylesi güzel bir başarıya imza atmaları ve şampiyonluk madalyasıyla ilimize dönmesi bizi ziyadesi ile mutlu etmiştir. Ata sporumuz olan güreşe destek veren herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber